Newsletter
Baton liofilizowany jabłkowy bezglutenowy 9 g CELIKO
Dostępność:
brak towaru
Opis
Baton liofilizowany jabłkowy bezglutenowy 9 g CELIKO
Skład :Jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii)
Produkt może zawierać alergen dwutlenek siarki.
Warunki przechowywania:
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Masa netto: 9 g
Producent:
Celiko S.A.
ul. Św. Antoniego 71
61-359 Poznań