Newsletter
Cukier Cytrynowy BIO 20 g AMYLON
Dostępność:
duża ilość
Opis
Cukier Cytrynowy BIO 20 g AMYLON
Bio cukier cytrynowy służy do wzmacniania smaku ciast biszkoptowych, ucieranych, kruchych oraz drożdżowych. Można nim doprawiać do smaku kremy, lody, desery, napoje oraz lukry.
Składniki:
cukier trzcinowy*, mielona skórka cytrynowa* (2,5 %), aromat cytrynowy
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Certyfikat: CZ-BIO-001, Rolnictwo UE / spoza UE
Może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), jaja.
Wartość odżywcza w 100 g produktu sypkiego:
Wartość energetyczna | 1673 kJ / 394 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0 g |
Węglowodany | 98 g |
w tym cukry | 96 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Masa netto: 20 g
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Producent: