Makrela w pikantnym sosie BIO 120g PAN DO MAR
Opis
Makrela w pikantnym sosie BIO 120g PAN DO MAR
Produkt sterylizowany. MAKRELA atlantycka (Scomberscombrus) złowiona w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.VIII.c), podobszar połowu: Zatoka Biskajska.
SKŁADNIKI
filety z makreli 75 %, pomidor* 12 %, oliwa z oliwek extra virgin* 7 %, cebula*, papryka*,czosnek*, sól morska (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych
CERTYFIKAT:
PL-EKO-07-07904 Rolnictwo spoza UE
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIU
Energia: 944 kJ/222 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy nasycone: 4,4 g
jednonienasycone: 6,8g
wielonienasycone: 3,3 g
Węglowodany: < 2,0 g
w tym cukry: < 1,0 g
Błonnik: < 1,0 g
Białko: 17,2 g
Sól: 0,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.
Masa netto: 120 g
Masa netto po odsączeniu: 90 g
Producent:
Conservas Antonio Perez Lafuente S.A. Hiszpania