Newsletter
Cukier waniliowy BIO 20g AMYLON
Dostępność:
brak towaru
Opis
CUKIER WANILIOWY BIO 20 g - AMYLON
SKŁADNIKI:
cukier trzcinowy*, wanilia Bourbon* (1,5%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Numer certyfikatu: CZ-BIO-001, Rolnictwo UE / spoza UE
WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100 g:
Wartość energetyczna | 1692 kJ/ 398 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 99 g |
w tym cukry | 98 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
PRZECHOWYWANIE:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
MASA NETTO: 20 g
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Rolnictwo UE/ Spoza UE
PRODUCENT:
Amylon a.s.
Švermova 117,
580 01 Havlíčkův Brod,