
Skrobia kukurydziana 500g TARGROCH
Opis
Skrobia kukurydziana 500g TARGROCH
Skład:
Skrobia kukurydziana
Informacja o alergenach:
W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały,produkty zawierającegluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Wartość odżywcza produktu |
W 100 g |
W porcji dziennej 50 g |
% RWS* w 50 g |
Wartość energetyczna |
1490 kJ/351 kcal |
745 kJ/176 kcal |
9% |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,1 g 0 g |
0,05 g 0 g |
<1% - |
Węglowodany - w tym cukry |
87,2 g 0 g |
43,6 g 0 g |
17 % - |
Błonnik |
1,7 g |
0,85 g |
- |
Białko |
0,3 g |
0,15 g |
<1% |
Sól** |
< 0,01 g |
< 0,01 g |
<1 % |
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
*RWS - Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Masa netto: 500 g (opakowanie 500 g zawiera 10 sugerowanych porcji).
Kraj pochodzenia: Słowacja
Producent: Tar-Groch-Fil Sp.J.
Filipowice 161
32-840 Zakliczyn